Decizia luată de UEFA după ce fanii lui Fenerbahce i-au scandat numele lui Vladimir Putin la meciul cu Dinamo Kiev

  • 06 August 16:05
Decizia luată de UEFA după ce fanii lui Fenerbahce i-au scandat numele lui Vladimir Putin la meciul cu Dinamo Kiev

​Comisia de Apel a UEFA a comunicat vineri decizia forului european în cazul suporterilor echipei Fenerbahce, care i-au scandat numele lui Vladimir Putin în timpul meciului cu Dinamo Kiev din turul doi preliminar al Champions League.

Măsurile luate de UEFA sunt următoarele:

  • Avertisment dat clubului Fenerbahce SK, privind conduita necorespunzătoare a echipei;
  • A amendat clubul turc Fenerbahce SK cu suma de 50.000 de euro și a dispus închiderea parțială a stadionului Sukru Saracoglu cu cel puțin 5.000 de locuri pentru următorul meci în care Fenerbahce SK va fi club gazdă.

Motivația a fost aceea că galeria clubului din Istanbul a aruncat diverse obiecte pe gazon, a transmis mesaje provocatoare cu caracter ofensator și a avut scandări interzise.

Închiderea parțială a unor sectoare ale stadionului Sukru Saracoglu este subiectul unei perioade de probă care se întinde pe următorii doi ani de la data emiterii prezentei decizii.

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a învins cu 2-1 pe Fenerbahce SK, la Istanbul, miercuri, 27 iulie, într-un meci contând pentru manșa secundă a turului doi preliminar al UEFA Champions League.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
27,74
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:2,57 m/s
Mon
25
Tue
24
Wed
25
Thu
26
Fri
29
Arhivă Radio Chișinău