Decizia CEC | Câte buletine de vot vor fi tipărite pentru circumscripțiile în care vor fi organizate alegerile parlamentare noi

  • 24 Septembrie 2019 14:35
Decizia CEC | Câte buletine de vot vor fi tipărite pentru circumscripțiile în care vor fi organizate alegerile parlamentare noi

Comisia Electorală Centrală a decis astăzi tipărirea a 310 mii 950 de buletine de vot pentru secțiile de votare din circumscripția nr. 50 (la Vest de Republica Moldova) pentru alegerile parlamentare noi din 20 octombrie și 70 de mii de buletine pentru circumscripția nr.48 (or. Slobozia, mun. Tiraspol și Bender).

În fiecare din secțiile de votare din circumscripția electorală nr.48 vor fi repartizate câte 3.000 de buletine. În cazul secțiilor de votare din circumscripția uninominală nr.50, buletinele de vot vor fi distribuite pornind de la numărul estimativ de alegători stabilit în baza informației prezentate de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și a celei acumulate de CEC, dar nu mai mult de 5.000 de buletine de vot pentru fiecare secție de votare.

Toate buletinele de vot tipărite vor fi distribuite consiliilor electorale de circumscripție electorale uninominale, iar ulterior acestea vor fi expediate birourilor electorale ale secțiilor de votare, menționează CEC.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău