Decernarea premiilor festivalului „Cerbul de aur”, în această seară, la Brașov

  • 01 Septembrie 2018 17:47
Decernarea premiilor festivalului „Cerbul de aur”, în această seară, la Brașov

Brașovul este zilele acestea gazda festivalului „Cerbul de Aur”. După ce aseară toți cei 18 concurenți și-au prezentat cea de-a doua piesă din concurs, astăzi urmează să aflăm câștigătorii ediției aniversare.

Statueta și premiul de 25.000 de euro vor fi decernate în această seară, iar toți concurenții au o șansă reală. Celebrul violonist Edvin Marton, aflat în juriu, a vorbit despre concurenți, dar și despre recitalul pe care îl va susține astăzi pe vioara Stradivarius din 1699, evaluată la șapte milioane de euro, relatează Rador.

„Concursul este excepțional, parcă nu-mi vine să cred ce trăim în aceste zile. Oamenii par neobosiți, o atmosferă electrizantă zi și noapte. Locul de desfășurare este extraordinar, vremea este bună, o ambianță de vis. Este extraordinar să susții un spectacol la lumina stelelor în aer tare de munte, iar acest lucru mă duce cu gândul la recitalul meu din această seară. Voi încerca să duc publicul pe planeta mea muzicală, pentru a le umple inimile cu energie pozitivă”, spune Edvin Marton.

El va susține un concert live, acompaniat de Big Bang-ul Radio și Opera Brașov. În această seară, pe scenă vor mai urca Carla’s Dreams, The Motans și Eleni Foureira, urmând să fie decernate alte șase premii pe lângă Marele Trofeu. Unul dintre acestea va fi înmânat în urma votului dat de ziariștii acreditați la festival.

Radio România este co-producător al Festivalului „Cerbul de Aur”, iar diseară Radio România Actualități va difuza, în direct, festivitatea de premiere și recitalurile susținute de Nicole Scherzinger și Carla’s Dreams.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău