De astăzi coletele internaționale vor putea fi ridicate de la oficiul poștal din sector

  • 18 August 2017 08:44
De astăzi coletele internaționale vor putea fi ridicate de la oficiul poștal din sector

Gata cu rândurile unice pentru persoanele care primesc colete. De astăzi, 18 august, coletele internaționale, pachetele poștale și scrisorile recomandate vor putea fi ridicate de la oficiile poștale din sector.

Aceasta după ce, din data de 7 august, Poșta Moldovei a deschis opt oficii în cartierul Centru al capitalei destinate doar persoanelor care primesc colete. Inițiativa a fost una eșuată, pentru că, în consecință, a creat cozi imense la ghișee noi, a declarat pentru IPN șefa Direcției Marketing și Vânzări a Î.S. „Poșta Moldovei”, Elena Ganciucova.

„Am încercat o optimizare a rândurilor și am înțeles că nu a fost chiar cea mai bună idee. Nu s-a luat în calcul chiar și perioada sezonieră. Foarte multe persoane au fost plecate peste hotare și s-au adunat foarte multe colete, respectiv, acum, când se întorc din concediu, persoanele care nu au primit de o lună coletele vin la oficiul poștal și se fac rând alături de cei care au primit abia ieri SMS notificare că trebuie să le primească”, a explicat Elena Ganciucova.

Ea mai spune că inițiativa anulată a venit ca răspuns la multiplele solicitări de la persoanele fizice de a institui un rând unic pentru persoanele care primesc colete internaționale, ca acestea să nu stea în rânduri comune cu persoanele care primesc pensii, au de achitat facturi sau care au de expediat scrisori.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
28,29
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:4,12 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău