De aproape un an, o singură rută de microbuz își are itinerarul pe bd. Ștefan cel Mare

  • 06 Februarie 2020 18:57
De aproape un an, o singură rută de microbuz își are itinerarul pe bd. Ștefan cel Mare

De aproape un an, microbuzele de pe o singură rută, nr. 103, au voie să circule pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală. Acestea au fost direcționate pe bulevardul central în legătură cu reparația străzii 31 August 1989. Responsabilii de la Primărie nu pot spune cât vor mai dura lucrările.

Contactat de IPN, șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Lilian Copaci, a declarat că actualmente lucrări pe str. 31 August 1989 nu au loc pentru că nu permit condițiile meteo. O porțiune din stradă este practicabilă, alta însă nu este.


Microbuzele de alte rute care circulau pe str. 31 August 1989 până la începerea reparațiilor au fost redirecționate pe str. București. Potrivit lui Lilian Copaci, ar fi putut și ruta 103 să fie redirecționată pe str. București, doar că acolo traficul e mai intens și nu există posibilitatea de a vira la stânga, iar itinerarul pe Ștefan cel Mare e mai comod inclusiv pentru călători.

În noiembrie 2014, printr-un Regulament al municipalității, circulația prin centrul orașului Chișinău a fost interzisă pentru toate rutele de microbuz.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău