David Cameron: Răspunsul la problemele UE este uneori 'mai puțină Europă'

  • 10 Noiembrie 2015 12:04
David Cameron: Răspunsul la problemele UE este uneori 'mai puțină Europă'

Uniunea Europeană trebuie să joace un rol mai puțin proeminent în unele aspecte legate de funcționarea statelor membre, a declarat astăzi premierul britanic David Cameron, într-un discurs în care și-a prezentat planurile privind reforma blocului comunitar înainte de organizarea unui referendum asupra apartenenței la UE, transmite Agerpres.'Diversitatea este cea mai…

Uniunea Europeană trebuie să joace un rol mai puțin proeminent în unele aspecte legate de funcționarea statelor membre, a declarat astăzi premierul britanic David Cameron, într-un discurs în care și-a prezentat planurile privind reforma blocului comunitar înainte de organizarea unui referendum asupra apartenenței la UE, transmite Agerpres.

'Diversitatea este cea mai mare putere a Europei, potrivit premierului britanic. Răspunsul la probleme nu este întotdeauna mai multă Europă. Uneori (răspunsul) este mai puțină Europă', a afirmat David Cameron.
Discursul lui Cameron survine în aceeași zi în care el urmează să trimită o scrisoare președintele Consiliului European Donald Tusk, care reprezintă statele membre ale UE, cu principalele sale obiective privind reforma blocului comunitar.

Cameron a promis că va organiza până la sfârșitul lui 2017 un referendum privind apartenența Marii Britanii la Uniunea Europeană.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:6,69 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
11
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău