David Beckham a rămas fără permisul de conducere timp de șase luni

  • 09 Mai 2019 18:23
David Beckham a rămas fără permisul de conducere timp de șase luni

Play Fotbalistului David Beckham i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de șase luni pentru utilizarea telefonului mobil în timp ce conducea în zona West End din Londra, relatează joi Press Association, citat de Agerpres.

David Beckham, în vârstă de 43 de ani, a pledat vinovat după ce a fost surprins, la 21 noiembrie, în timp ce își conducea Bentley-ul pe Great Portland Street și în același timp utiliza telefonul mobil.

El a fost audiat la Curtea Magistraților din Bromley unde a compărut îmbrăcat într-un costum gri închis și cu cravată. Judecătorul districtual Catherine Moore i-a adus la cunoștință că nu mai are voie să conducă după ce a primit șase puncte de penalizare pe lângă cele șase acordate anterior pentru abateri asociate depășirii vitezei legale.

Procurorul Matthew Spratt a declarat că Beckham a fost fotografiat de o persoană în timp ce conducea în trafic ''lent'' și ținea în mână un telefon. ''În loc să privească înainte, să fie atent la drum, el părea să se uite în poală. El (martorul) declară că inculpatul utiliza un dispozitiv pe care îl ținea în mână la nivelul genunchilor. La acel moment a fost realizată o fotografie. Inculpatul ținea telefonul mobil în poziție ridicată'', a indicat Spratt.

Avocatul lui Beckham, Gerrard Tyrrell, a declarat că acesta se deplasa încet și ''nu își amintește ziua în cauză sau acest incident''.

''Nu există nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat însă susține că nu își amintește... el va pleda vinovat și asta a făcut'', a indicat Tyrrell citat de Press Association.

Beckham a primit de asemenea o amendă de 750 de lire sterline. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău