Dacia va prezenta în viitorul apropiat noi modele

  • 05 Iulie 2019 17:57
Dacia va prezenta în viitorul apropiat noi modele

Dacia va prezenta în viitorul apropiat noi modele cu care dorește să revendice cote încă și mai mari de piață. Dacia a anunțat că din luna septembrie 2020 va investi o sumă de ordinul a 100 de milioane de euro pentru a majora producția anuală de la 50.000 la 400.000 de automobile.

Cu ajutorul subvenției de stat acordate de guvernul din România, Dacia își va crește producția începând cu anul următor, dar va prezenta și noi modele. În paralel, pentru ca această creștere să aibă sens  va prezenta și noi propuneri, foarte posibil bazate pe modelele existente, deschizând puțin evantaiul opțiunilor pentru cumpărători.

Declarații oficiale au confirmat intenția Daciei de a prezenta și un model similar Dusterului pentru a-și consolida gama crossover. Directorul general Dacia și Renault Group pentru România, Christophe Dridi, vorbind pentru presa din țară, a spus că sunt foarte mândri de evoluția comercială a Dusterului, care este vândut în 44 de țări și este best seller al categoriei în întreaga Europă.

„Considerăm Dusterul ca pe un ambasador al României în întreaga lume și dorim, acceptând provocarea în fața a orice ne va aduce succesul lui comercial, să prezentăm unele modele capabile, cu caracteristici similare”. Nu există însă deocamdată un plan clar pentru prezentarea acestor noi modele. Până la sfârșitul anului 2019, de la Dacia așteptăm o propunere de pick up care se va baza pe părțile mecanice ale Dusterului, dar în afară de aceasta, nu există în mod oficial nimic la orizont.

sursa: rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău