Dacia Chișinău și Milsami Orhei merg mai departe în Europa League

  • 12 Iulie 2013 09:35
Dacia Chișinău și Milsami Orhei merg mai departe în Europa League

Dacia și Milsami s-au calificat în turul doi al Europa League, iar FC Tiraspol a fost eliminată, după partidele de răspuns din primul tur, disputate joi, 11 iulie.

Vicecampioana Dacia Chișinău a câștigat cu 2:0 meciul de pe teren propriu cu FC Teuta și a întors astfel rezultatul din Albania unde a pierdut, scor 1:3. Lupii galbeni se califică grație golului marcat în deplasare. Golurile de astăzi ale echipei noastre au fost înscrise de Marian Stoleru și Vasili Pavlov.

FC Milsami Orhei a remizat în deplasare cu echipa Dudelange din Luxemburg, scor 0:0. Orheienii se califică grație victoriei de acum o săptămână cu scorul de 1:0. Deținătoarea cupei Moldovei, FC Tiraspol, a fost aproape de a reuși surpriza, a obținut victoria cu 1:0 la Riga cu FC Sconto, după 90 min. de joc, după ce pierduse cu același scor la Tiraspol. Tiraspolenii au pierdut calificarea la loviturile de departajare.

În turul 2 de calificare Dacia va întâlni formația ucraineană Ciornomoreț Odessa, iar Milsami va juca în compania echipei Șahtior Soligorsk din Belarus. Partidele tur se vor disputa la 18 iulie, iar returul se va juca la 25 iulie. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău