Cum poți să nu plătești trei luni pentru căldură. Tombolă organizată de Termoelectrica de Hramul Chișinăului

  • 12 Octombrie 2018 11:23
Cum poți să nu plătești trei luni pentru căldură. Tombolă organizată de Termoelectrica de Hramul Chișinăului

SA „Termoelectrica” va oferi trei abonamente gratuite pentru încălzire și apă caldă în cadrul unei tombole organizate de Hramul Chișinăului. La tombolă pot participa locuitorii municipiului Chișinău, conectați la sistemul centralizat de termoficare. Câștigătorii vor fi aleși pe 14 octombrie, la cortul întreprinderii SA „Termoelectrica”, care va fi amplasat în centrul capitalei, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, pentru a fi eligibili de a participa la tombolă, chișinăuienii trebuie să demonstreze că nu au datorii față de furnizor și să prezinte factura pentru ultima lună de facturare pentru energia termică și apa caldă menajeră. Participanții la tombolă vor trebui să declare pe proprie răspundere că dețin în proprietate, locațiune sau folosință apartamentul și să aibă asupra lor buletinul de identitate.

Înregistrarea la tombolă va începe la ora 10.00 și se va încheia la ora 15.50, la standul Termoelectrica. Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți, în mod public, în aceeași zi, pe 14 octombrie, la ora 16.00, la standul SA „Termoelectrica”, care va fi amplasat în centrul capitalei, Parcul Ștefan cel Mare și Sfânt, Scuarul Europei. Prezența participanților la tragerea la sorți este obligatorie. În cazul în care persoana desemnată câștigătoare nu este prezentă, se va extrage un alt bilet.

Câștigătorii vor fi premiați cu certificate, conform premiului obținut. Câștigătorul Premiului I, timp de trei luni (octombrie, noiembrie, decembrie), nu va plăti pentru serviciile de încălzire a locuinței și a apei calde. Titularii Premiului II și III, se vor bucura de aceleași gratuități pe parcursul a două luni (noiembrie, decembrie) și, respectiv, o lună (decembrie).

Tombola organizată de SA „Termoelectrica” este la a II-a ediție. Detalii despre campanie pot fi vizualizate în Regulamentul anexat, care este publicat și pe site-ul întreprinderii www.termoelectrica.md.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău