Cu spațiul aerian al UE închis pentru companiile aeriene rusești, Aeroflot vrea să îi trimită pe ruși în Africa

  • 18 Octombrie 2022 14:37
Cu spațiul aerian al UE închis pentru companiile aeriene rusești, Aeroflot vrea să îi trimită pe ruși în Africa

Cu spațiul aerian al Uniunii Europene închis pentru avioanele rusești încă de la sfârșitul lunii februarie, Aeroflot, cea mai mare companie aeriană din Rusia, le propune locuitorilor țării să îi ducă în Africa, relatează Interfax.

Anunțul a fost făcut de Serghei Alexandrovski, directorul general al Aeroflot, la o ședință a Comitetului de politică economică al Consiliului Federației Ruse

„Luăm în considerare și monitorizăm în mod constant noi piețe internaționale pentru noi înșine. Africa este una dintre piețele pe care ne uităm în ceea ce privește potențialul nostru acolo”, a afirmat Alexandrovski.

„Dar acum, având în vedere toate restricțiile, ne concentrăm în primul rând pe piețele internaționale tradiționale. Africa nu a fost o astfel de piață pentru noi”, a mai precizat el.

Potrivit acestuia, Aeroflot se concentrează pe rutele internaționale prioritare deoarece „oportunitățile în ceea ce privește flota sunt acum destul de limitate”. În general, după cum a remarcat șeful Aeroflot, în

„Piața internațională, desigur, este limitată pentru noi acum. Dar efectuăm zboruri în toate țările în care putem zbura”, a adăugat directorul general al Aeroflot.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău