Cristina Neagu va trebui să muncească în 2019 de două ori mai mult pentru a reveni la nivelul său obișnuit

  • 31 Decembrie 2018 17:18
 Cristina Neagu va trebui să muncească în 2019 de două ori mai mult pentru a reveni la nivelul său obișnuit

Handbalista echipei CSM București, Cristina Neagu, a postat, luni, un mesaj pe un site de socializare în care a menționat că în 2019 va trebui să muncească de două ori mai mult pentru a reveni la nivelul său obișnuit după accidentarea suferită la Campionatul European din Franța, transmite Agerpres.

"Dragii mei, se încheie prost un an 2018 foarte bun pentru mine. Un an în care am muncit mult, am reușit lucruri frumoase și am întâlnit oameni minunați. Urmează un an 2019 greu, de luptă, în care va trebui să muncesc de două ori mai mult pentru a reveni la nivelul obișnuit. Și am să o fac, așa cum am făcut-o de fiecare dată, pentru că la asta mă pricep cel mai bine: să revin și mai puternică după momentele grele. Vă doresc un An Nou mai bun din toate punctele de vedere, să criticăm mai puțin, să privim mai mult în ograda proprie și să încercăm să facem lucrurile mai bine în fiecare zi, pentru noi și pentru cei dragi nouă! La mulți ani!", a scris Neagu pe pagina oficială de Facebook.

Ea a menționat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale în luna ianuarie. "Operația la genunchi va avea loc în primele săptămâni din luna ianuarie", a precizat Neagu.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 și 2016, a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a ratat ultimele două meciuri ale României la Campionatul European de handbal feminin din Franța - EHF EURO 2018.

Neagu s-a accidentat la genunchiul drept în min. 51 al partidei dintre România și Ungaria (29-31) când a aterizat greșit la un duel cu Szimonetta Planeta. Interul stânga ar urma să fie indisponibil circa șase luni.

Sursa: AGERPRES 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău