Cristina Gherasimov a avut o întrevedere cu șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, Falk Lange.

  • 01 Martie 14:57
Cristina Gherasimov a avut o întrevedere cu șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, Falk Lange.

Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu Falk Lange, șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău.

Oficialii au discutat despre evoluțiile de pe agenda de integrare europeană, cât și despre pașii ce urmează a fi întreprinși în următoarele luni pentru consolidarea Biroului pentru Integrare Europeană. Un alt subiect abordat a vizat prioritățile Guvernului și cum acestea se pot regăsi în viitorul Plan de Acțiuni al Consiliului Europei pentru Republica Moldova pentru perioada 2025-2028.

Viceprim-ministra Cristina Gherasimov și-a exprimat recunoștința pentru proiectele pe care Consiliului Europei le implementează în țara noastră și care urmăresc consolidarea sistemului judiciar, îmbunătățirea legislației electorale, combaterea corupției și spălării banilor, combaterea discriminării și discursului de ură, promovarea drepturilor sociale și a egalității de gen, reforma sistemului penitenciar și a administrației publice locale, protejarea copiilor și sprijinirea refugiaților din Ucraina.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău