Cristiano Ronaldo revine la Manchester. Prima investiție e de 31 de milioane de euro

  • 29 August 2021 15:51
Cristiano Ronaldo revine la Manchester. Prima investiție e de 31 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo a părăsit Juventus și a semnat cu Manchester United, unde va reveni după 12 ani, transmite DIGIsport.ro.

Potrivit sursei citate, în Marea Britanie, starul portughez nu vrea doar să-și continue cariera, ci și să adauge o nouă afacere de succes la portofoliul deja impresionant pe care-l are.

Cristiano Ronaldo deschide un hotel de 31 de milioane de euro la Manchester 

Cristiano Ronaldo și-a deschis deja câte un hotel la Lisabona, Madeira, New York și Madrid, iar următorul va fi la Manchester, anunță spaniolii de la Sport.

Planul pentru noul hotel al lui Cristiano Ronaldo a fost deja pus la punct, iar lucrările ar urma să se încheie în 2023. Investiția portughezului se va ridica la 31 de milioane de euro, care se vor adăuga costurile dărâmării clădirii care se află acum pe locul în care va fi ridicat hotelul.

Hotelul lui Cristiano Ronaldo din Manchester va fi amplasat într-o zonă foarte bună, la intersecția străzilor Piccadilly și Newton, va avea nu mai puțin de 150 de camere, dar și un sky bar spectaculos.

Manchester e doar începutul

Alături de proiectul din Manchester, Cristiano Ronaldo își propune să mai inaugureze în următoarea perioadă alte două hoteluri, în Marrakech și Paris.

Cristiano Ronaldo va sta cel puțin doi ani la Manchester, aceasta fiind durata contractului încheiat cu United, club de la care va primi un salariu anual de 25 de milioane de euro.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău