Cristiano Ronaldo, marele câștigător al Galei Ligii de Fotbal Profesionist din Spania

  • 28 Octombrie 2014 12:33
Cristiano Ronaldo, marele câștigător al Galei Ligii de Fotbal Profesionist din Spania

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, a fost marele câștigător al Galei Ligii de Fotbal Profesionist (LFP) din Spania, organizată luni la Madrid, cu trei premii adjudecate, inclusiv pentru cel mai bun jucător din sezonul 2013-2014, transmite Agerpres.'Nu știu ce să spun. A fost o noapte foarte frumoasă. Sunt foarte fericit pentru acest 'hat-trick'. Cel…

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, a fost marele câștigător al Galei Ligii de Fotbal Profesionist (LFP) din Spania, organizată luni la Madrid, cu trei premii adjudecate, inclusiv pentru cel mai bun jucător din sezonul 2013-2014, transmite Agerpres.

'Nu știu ce să spun. A fost o noapte foarte frumoasă. Sunt foarte fericit pentru acest 'hat-trick'. Cel mai important lucru este să câștigăm premii colective, dar contează și premiile individuale. Mulțumesc tuturor coechipierilor mei. Sper să mă aflu aici și în viitorul sezon', a declarat Ronaldo.

De asemenea, argentinianul Diego Pablo Simeone, antrenorul echipei campioane, Atletico Madrid, a fost ales, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun antrenor din Liga BBVA.

'Vreau să împart acest premiu cu grupul meu tehnic, care muncește din greu pentru ca echipa să fie ceea ce este. Vreau sa împart, de asemenea, acest premiu cu jucătorii. Cu Miranda, Gabi, Koke și toți fotbaliștii care au transformat în realitate visul lui Atletico Madrid de a fi campioană', a precizat tehnicianul echipei 'rojiblanco'.

Premiul pentru cel mai bun portar a revenit internaționalului costarican Keylor Navas (Real Madrid), fost la Levante în sezonul trecut, iar premiul pentru cei mai buni apărători din campionat în sezonul 2013-2014 a fost adjudecat de Joao Miranda (Atletico Madrid) și Filipe Luis (fost Atletico Madrid în prezent la Chelsea).

La rândul lor, Gabi și Koke (Atletico Madrid) și-au împărțit premiul pentru cel mai bun mijlocaș defensiv și ofensiv.

Cristiano Ronaldo a mai câștigat și premiile pentru cel mai bun atacant și cel mai frumos gol din sezonul trecut.

Lista premianților din Liga BBVA a fost completată de croatul Ivan Rakitic, câștigător al premiului pentru Fairplay; Rafinha, câștigător al premiului pentru revelația anului, precum și columbianul Carlos Bacca, desemnat cel mai bun jucător american, iar Yacine Brahimi, cel mai bun jucător african.

Deportivo La Coruna, cu patru premii adjudecate, a fost marea câștigătoare a ligii secunde, galicienii promovând vara aceasta în la Liga. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău