Cristian Leon-Țurcanu a avut o întrevedere cu șeful misiunii ENEMO, prezent în R. Moldova pentru monitorizarea alegerilor

  • 26 Septembrie 15:55
Cristian Leon-Țurcanu a avut o întrevedere cu șeful misiunii ENEMO, prezent în R. Moldova pentru monitorizarea alegerilor

Astăzi, 26 septembrie, ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Turcanu, a avut o întrevedere cu șeful misiunii de la Rețeaua Europeană a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO), Dritan Taulla, prezent în Republica Moldova pentru monitorizarea alegerilor din 20 octombrie.

Potrivit Ambasadei României în Republic Moldova, cei doi au efectuat un schimb de opinii cu privire la organizarea alegerilor și a referendumului constituțional, pe fondul semnalelor din ce în ce mai clare cu privire la imixtiunea rusă în influențarea scrutinului.

Amintim că Rețeaua Europeană a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO) a lansat, pe 18 septembrie, Misiunea Internațională de Observare a Alegerilor ENEMO 2024. Scopul acesteia este să îmbunătățească transparența procesului electoral din Republica Moldova și să evalueze compatibilitatea acestuia cu standardele internaționale pentru alegeri democratice.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
27,74
Nori împrăștiați
Umiditate:49 %
Vint:4,63 m/s
Fri
22
Sat
22
Sun
19
Mon
16
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău