Copii agresați într-o tabără de odihnă din Vadul lui Vodă, de către cei în grija cărora au fost lăsați

  • 09 August 2018 10:45
Copii agresați într-o tabără de odihnă din Vadul lui Vodă, de către cei în grija cărora au fost lăsați

13 copii cu vârstele cuprinse între 11 ani și 15 ani au fost agresați într-o tabără de odihnă din orașul Vadul lui Vodă, de către doi adolescenți în grijă cărora au fost lăsați. Poliția Capitalei informează că a fost alertată ieri, 8 august, referitor la acest caz și că a intervenit la fața locului.

Cei doi adolescenți, cu vârste de 16 și 17 ani i-ar fi bătut pe ceilalți copii, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. 

Poliția Capitalei a sesizat autoritațile publice locale pentru a interveni, iar administratorul taberei a limitat accesul oamenilor legii pe teritoriul instituției, care s-a dovedit că funcționa fără autorizație. 

Pe numele celor doi adolescenți a fost inițiat un proces penal pentru tortură, ei fiind cercetați în stare de libertate. Administratorul taberei a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat pentru privare ilegală de libertate. 

Poliția mai informează că a depistat și anterior o serie de nereguli în activitatea taberei de odihnă și că a sesizat autoritățile locale de la Vadul lui Vodă, dar acestea nu ar fi intervenit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău