Contul lui Medvedev anunța moartea lui Putin

  • 12 Martie 2015 09:57
Contul lui Medvedev anunța moartea lui Putin

Contul de Twitter al premierului rus, Dmitri Medvedev, a fost spart noaptea trecută, hackerii postând un mesaj în care anunțau că președintele Vladimir Putin ar fi decedat, scrie portalul online rusmonitor.com.

La adresa portalului a parvenit o scrisoare, semnată de un angajat anonim al Spitalului Clinic Central al administrației prezidențial, în care se spune că Vladimir Putin a suferit un atac cerebral zilele trecute. Dovada e că președintele rus nu a mai apărut în public în ultima perioadă, amânându-și neașteptat și întâlnirea cu președinții Belarusului și Kazahstanului, la Summit-ul de la Astana.

Anularea vizitei a fost confirmată pentru agenția de știri Reuters și de un reprezentant al serviciul diplomatic al Kazahstanului.

În replică, purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov a negat informațiile. "Nu vă așteptați, totul este bine", a scris Peskov pe contul său de Facebook.

Faptul că președintele Rusiei ar suferi de o boală gravă se vehiculează de mai mult timp. În 2012, în presa internațională se vorbea despre o posibilă maladie a coloanei vertebrale a lui Vladimir Putin. În 2014, jurnalistul american Richard Johnson publica în New York Post că Putin ar suferi de cancer pancreatic.

De la sfârșitul săptămânii trecute, Vladimir Putin nu a mai fost văzut în public.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer fragmentat
Umiditate:58 %
Vint:6,69 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău