Controversă privind un avion de pasageri prăbușit în Afganistan. Compania care opera aparatul de zbor neagă că avionul i-ar aparține

  • 27 Ianuarie 2020 13:43
Controversă privind un avion de pasageri prăbușit în Afganistan. Compania care opera aparatul de zbor neagă că avionul i-ar aparține

Un avion de pasageri al companiei Ariana Airlines s-a prăbușit în estul Afganistanului, în provincia Ghazni. Incidentul s-a produs din cauza unor erori tehnice, potrivit unor surse oficiale, scrie BBC, citat de Digi24.ro.

Potrivit sursei citate, compania Ariana Airlines a declarat că aparatul de zbor prăbușit nu le aparține. "În atenția tuturor cetățenilor. Știrea nu este adevărată. Toate cursele noastre care au decolat au ajuns, în siguranță, la destinație. Așadar, avionul prăbușit nu aparține companiei", este mesajul publicat de Ariana Airlines, pe Facebook.

„Un avion Boeing al companiei de stat Ariana Airlines s-a prăbușit în regiunea Sado Khel, în jurul orei locale 1:00 PM”, a declarat Arif Noori, purtătorul de cuvânt al biroului guvernamental din Ghazni.

Nu se cunoaște deocamdată numărul victimelor, potrivit unui alt oficial. Ahmad Khan Seerat, purtătorul de cuvânt al poliției din Ghazni, a declarat că "zona nu este sigură din cauza prezenței insurgenților".

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău