VIDEO | Contramanifestație de protest, în paralel cu Adunarea PDM. Ce au fost instruiți să răspundă presei participanții la mitingul guvernării (FOTO)

  • 21 Octombrie 2018 12:59
VIDEO | Contramanifestație de protest, în paralel cu Adunarea PDM. Ce au fost instruiți să răspundă presei participanții la mitingul guvernării (FOTO)

O contra manifestație, de protest față de actuala guvernare, s-a desfășurat astăzi în paralel cu „Adunarea pentru Moldova” organizată de Partidul Democrat în Piața Marii Adunări Naționale.

Câteva zeci de oameni s-au adunat în preajma Arcului de Triumf, unde au scandat „Hoții!” și „Miliardul înapoi!”.

Pe o pancartă purtată de participanții la protest era scris „PD – partid mafiot”, după cum se poate vedea dintr-o secvență video postată pe Facebook de activistul Aleksandr Roșco.

 

În același timp, mai multor persoane prezente la Adunarea convocată de PDM le-au fost împărțite de organizatorii evenimentului pliante informative despre ce ar trebui să răspundă jurnaliștilor, relatează Ziarul de Gardă.

Printre răspunsurile pe care cetățenii le pot oferi jurnaliștilor sunt indicate: „Noi suntem Pentru Moldova”, „Am venit aici pentru că noi ținem cu Partidul Democrat”, „Ne pare bine să fim aici, alături de cele 100 de mii de oameni”, „Susținem faptele bune și Partidul Democrat face, în timp ce alții vorbesc”, „S-au mărit pensiile și salariile, s-au făcut drumurile”.

VIDEO | Contramanifestație de protest, în paralel cu Adunarea PDM. Ce au fost instruiți să răspundă presei participanții la mitingul guvernării (FOTO) Sursa FOTO: ZdG

În contextul manifestației, traficul în Capitală a fost temporar restricționat pe principalele străzi, iar transportul public a fost redirecționat.

PDM a rezervat Piața Marii Adunări Naționale duminică, de la ora 8 dimineața, până la 21.00, pentru organizarea și desfășurarea unei întruniri sub formă de manifestație politică în scopul comunicării cu membrii și simpatizanții Partidului Democrat, la care a preconizat o prezență de circa 60 de mii de oameni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
21,24
Câțiva nori
Umiditate:56 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău