Consumatorii de pe mai multe străzi din Chișinău vor rămâne fără apă la robinet

  • 05 Iunie 2021 11:40
Consumatorii de pe mai multe străzi din Chișinău vor rămâne fără apă la robinet

Consumatorii din străzile Miorița, 9/1, 5/1, 11, și Gh. Asachi, 68/1, din capitală vor rămâne marți, 8 iunie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 23.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții, transmite IPN.

Din aceleași motive și în același interval de ore, în zilele de marți, miercuri și joi, furnizarea apei va fi întreruptă pe strada M. Costin, 3 din capitală.

De la ora 09.00 și până la miezul nopții, vor fi efectuate lucrări la apeductul cu D-800 mm, iar ca urmare, apa va fi oprită în localitățile Văduleni, Budești, Cruzești, Buneț și Bălțata. Totodată, în Tohatin Nou apa va fi sistată pe străzile Nucarilor, Renașterii, Livezilor, Teilor, Speranței, N. Sulac, Independenței, Trandafirilor, A. Doga, Ciocârliei, Cucorilor, Gr. Vieru, Sf. Paraschiva, Șt. cel Mare și Pădurilor.

În Vadul lui Vodă furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile S. Lazo, Munteniei, Decebal, A. Onica, M. Viteazu, V. Alecsandri, M. Eminescu, Livezilor, I. Creangă, Luceafărul, V. Komarov, Tatarbunar, B.P. Hașdeu, M. cel Bătrân, P. Rareș, V. Micle și stradela Maxim Gorki. De asemenea, apă nu va fi pe străzile Chișinăului, M. Frunze, Izvoarelor, Ghioceilor, I. Gagarin, stradele Izvoarelor, S. Lazo și întovărășirea pomicolă „Acvatic”.

Tot marți, între orele 09.00 și 17.30, apa va fi oprită pe străzile Strămoșilor, Teodorovici, Fântâna lui Radu, Miorița, P. Rareș, Basarabiei, C. Porumbescu, Valea Raiului și Teilor. Potrivit „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău