Consumatorii Apă-Canal Chișinău pot accesa factura în format electronic

  • 01 Aprilie 2022 11:31
Consumatorii Apă-Canal Chișinău pot accesa factura în format electronic

Consumatorii SA „Apă-Canal Chișinău” pot activa serviciul de primire a facturii în format electronic. Pentru aceasta, este nevoie de completat un formular pe pagina de internet a furnizorului, transmite IPN.

„Factura electronică este o facilitate pusă la dispoziția clienților furnizorului de apă pentru ca fiecare să beneficieze cu rapiditate și în condiții de maximă siguranță de informațiile aferente serviciilor de apă și de canalizare prestate. În urma activării opțiunii ,,factură electronică”, veți  primi atât factura tipărită pe suport hârtie, cât și în format electronic. Factura electronică are același conținut ca și factura în format de hârtie și este disponibilă gratuit”, precizează ACC într-un comunicat de presă.

Atunci când accesează formularul, persoana trebuie să selecteze contractul pentru care dorește să primească factura electronică. Este obligatoriu să fie indicată adresa completă a locului de consum.  După completarea formularului, utilizatorii vor primi un mesaj de confirmare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău