Consulatul General al României la Bălți are o nouă pagină de Facebook

  • 03 Martie 09:27
Consulatul General al României la Bălți are o nouă pagină de Facebook

Începând cu 1 martie 2024, Consulatul General al României la Bălți este mai aproape de basarabeni, prin intermediul unei noi pagini de Facebook (Consulatul General al României la Bălți ), care vă oferă oportunitatea de a fi la curent cu elemente de actualitate privind activitatea instituției și serviciile consulare oferite. Vechea pagină de Facebook a oficiului consular nu mai este disponibilă.

„Lansarea unei noi pagini de Facebook vine să reconfirme interesul Consulatului General al României la Bălți pentru o informare permanentă a solicitanților de servicii consulare, precum și pentru prezentarea evenimentelor la care oficiul consular este parte. Sperăm, cu această ocazie, să extindem numărul vizitatorilor paginii noaste, cu scopul de a afla cum putem deveni mai utili solicitanților de servicii consulare, dar și pentru a consolida cooperarea cu partenerii instituționali din circumscripția  noastră”, a declarat gerantul interimar al Consulatului General al României la Bălți, Mihai Tican.

„Mulțumindu-le utilizatorilor pentru interesul permanent acordat și urându-le o primăvară fericită, oficiul consular vă asigură că depune eforturi continue pentru îmbunătățirea serviciilor consulare și caută noi căi de eficientizare a canalelor de comunicare cu cetățenii, despre care va informa în timp util atât pe site-ul Consulatului (https://balti.mae.ro/), cât și pe pagina de Facebook, (Consulatul General al României la Bălți )” se arată într-un comunicat emis de Consulatul General al României la Bălți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:6,17 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
15
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău