Congresul Internațional de Istorie a Presei

  • 11 Mai 2012 15:44
Congresul Internațional de Istorie a Presei

În perioada 26 – 28 aprilie 2012, la Chișinău are loc Congresul Internațional de Istorie a Presei la care participă reprezentanți a 27 de universități, patru academii și mai multe instituții mass-media, muzee și biblioteci


În perioada 26 – 28 aprilie 2012, la Chișinău are loc Congresul Internațional de Istorie a Presei la care participă reprezentanți a 27 de universități, patru academii și mai multe instituții mass-media, muzee și biblioteci. Este un eveniment anual organizat de Asociația Română de Istorie a Presei și Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Republica Moldova. Cea de a cincea ediție este prima organizată în Republica Moldova.
Invitate în studio la Familia Diminescu au fost dr. Silvia Grossu, Conf. univ. La Universitatea de Stat din Moldova și președinte al Filialei Basarabia a Asociației Române de Istorie a Presei și doamna dr. Aurelia Lăpușan, Conf. Univ. la Universitatea „Ovidius” din Constanța, vicepreședinte al Asociației Române de Istorie a Presei, organizator al congresului de anul trecut.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău