Concurs pentru crearea imaginii Găgăuziei

  • 08 Februarie 2019 17:20
Concurs pentru crearea imaginii Găgăuziei

„Creăm imaginea Găgăuziei împreună” este genericul unui concurs, lansat de autoritățile autonomiei, pentru conceperea unui brand al regiunii, transmite MOLDPRES.

Potrivit lui Vadim Ceban, prim-viceguvernator al UTA Gagauz-Yeri, la concurs poate participa fiecare locuitor al autonomiei, iar propunerile pentru brandul și logotipul  unității teritorial-administrative pot fi prezentate în perioada 20 februarie - 20 martie.

„Ne dorim ca fiecare cetățean din autonomie să poată participa la elaborarea însemnelor regiunii unde s-a născut sau trăiește. Acestea ne vor ajuta să promovăm mai eficient UTA Gagauz-Yeri în domeniul turismului și pentru atragerea investițiilor”, a explicat Vadim Ceban.

Eventualele proiecte de brand trebuie să caracterizeze poporul găgăuz, tezaurul istoric și cultural al acestuia, tradițiile și obiceiurile. Lucrările vor fi selectate de un juriu, iar cele mai bune cinci idei vor fi plasate pe site-ul oficial al executivului de la Comrat, pentru votare on-line. Câștigătorul concursului va beneficia și de un premiu  în valoare de zece mii de lei.

 

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău