Comunicatul MAEIE referitor la prăbușirea podului în orașul italian Genova, care a provocat cel puțin 22 de decese

  • 14 August 2018 18:13
Comunicatul MAEIE referitor la prăbușirea podului în orașul italian Genova, care a provocat cel puțin 22 de decese Hotnews

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și Consulatul Republicii Moldova la Milano anunță că s-au autosesizat în legătură cu prăbușirea unui pod rutier, pe autostrada A10, în regiunea orașului italian Genova, soldată cu 22 morți și 13 răniți.

Potrivit unui comunicat emis de minister, Consulatul R. Moldova la Milano este în contact permanent cu autoritățile locale și monitorizează evoluția situației. „La momentul actual, potrivit poliției locale se fac investigații la fața locului și deocamdată nu se cunoaște identitatea victimelor. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene la Republicii Moldova va reveni cu noi informații la prima apariție a acestora”, precizează autoritățile.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene reamintește că cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență consulară la numărul de urgență al Consulatul Republicii Moldova la Milano:  +39 320 610 89 89.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:97 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău