Comunicat de presă. Serviciile și produsele Î.S. „Fiscsergvinform” - recenziile clienților noștri

  • 08 Octombrie 2014 08:42
Comunicat de presă. Serviciile și produsele Î.S. „Fiscsergvinform” - recenziile clienților noștri

În perioada 1-3 octombrie la CIE „Moldexpo” a avut loc Forumul internațional specializat de produse și servicii pentru afaceri „B2B EXPO”, fiind considerat cea mai importantă platformă de business comunicare din Chișinău.

Î.S. „Fiscservinform”, instituție specializată în dezvoltarea și prestarea tehnologiilor avansate în beneficiul societății a participat la expoziție cu scopul principal de a oferi publicului informații detaliate despre particularitățile activității și specificul sarcinilor realizate de echipa întreprinderii.

Participanții și vizitatorii s-au arătat interesați de serviciile electronice prestate de Î.S. „Fiscservinform” agenților economici. În contextul dat, i-am rugat să ne acorde cîteva comentarii privind experiența lor de colaborare cu Î.S. „Fiscservinform” prezentate în continuare.

Marina Șelaru, Director executival Asociației Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova:„Pentru noi Î.S. „Fiscservinform” a devenit deja sinonimul relațiilor de parteneriat amiabil avantajoase. Mai mult ca atât, cu echipa întreprinderii este întotdeauna plăcut de conlucrat - amabili, receptivi, cu o atitudine profesională față de fiecare proiect.

Referindu-ne la serviciile IT prestate de Î.S. „Fiscservinform” pentru mediul de afaceri, menționăm că ACAP a fost printre primii care au început să utilizeze „Declarația electronică”. Reieșind din practica noastră pozitivă, dorim să recomandăm cu încredere tuturor contabililor și antreprenorilor utilizarea sistemului „Declarație electronică”, dar și alte servicii electronice pe care le acordă „Fiscservinform.

Amir Roitman, Președintele Clubului Tinerilor Businessmani din RM, Director „Magniteks.md”: „În cadrul expoziției desfășurate sub egida „B2B” au fost prezente mai multe întreprinderi prestatoare de servicii pentru sfera business. Vreau să specific că anume la această expoziția am fost familiarizat cu activitatea Î.S. „Fiscservinform”, noi tehnologii IT și servicii electronice prestate diverselor structuri sociale - începînd cu persoanelefizice, care conștiincios contribuie la formarea bugetului public și finisând (dar poate nelimitîndu-se) cu oamenii de afaceri, dedicați activității comerciale și promotorii dezvoltării economice.

În mod special mi-ar plăcea să evidențiez bunăvoința și profesionalismul angajaților prezentabili ai acestei întreprinderi. Am fost frumos surprins să remarc că o structură de stat tratează fiecare client precum o fac  companiile private - cu grijă, valorificînd loialitatea acestora.”

Despre serviciile întreprinderii „Fiscservinform” am aflat pentru prima dată la expoziție. Pot să spun că acestea ne-au trezit interes, iar reprezentanții au reușit să ne convingă în utilitatea acestora pentru gestionarea afacerilor și mai cu seamă facilitarea interacțiunii cu oficiul fiscal. Cu siguranță că în viitorul apropiat vom apela la aceste servicii.” - ne-a asigurat Maxim Motinga, Directorul SRL „Bee First Advertising Agency” Serghei A. Sicicorez, Directorul Centrului de training „Sintal”: „Fiecare afacere este marcată de incertitudine și frică... pentru faliment sau criză financiară... și FRICA FAȚĂ DE SERVICIUL FISCAL!

Însă dacă ați face cunoștință cu domnișoarele prezente la stand-ul Î.S. „Fiscservinform” din cadrul expoziției „B2B”, majoritatea fobiilor Dvs. s-ar fi epuizat! Farmecul, erudiția și pregătirea profesională sunt calificativele Î.S. „Fiscservinform.”

Apreciem foarte mult feedbackul oferit de clienții noștri actuali și potențiali, pentru că ne permite să analizăm obiectiv, din prisma utilizatorilor, produsele și serviciile Î.S. „Fiscservinform”. Astfel, este o oportunitate de a ne îmbunătăți activitatea și de a presta pe piață produse informaționale cu un grad și mai sporit de performanță, care sunt temeiul unor relații autentice cu clienții, bazate pe încredere.

Participarea la forumul „B2B EXPO” a constituit o experiență suplimentară de a stabili raporturi de colaborare cu sectorul privat și de oferi specificații privind beneficiul ansamblului de soluții IT prestate de Î.S. „Fiscservinform”.

Pentru informații suplimentare privind serviciile și produsele Î.S. „Fiscservinform” Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 822 222 sau să vizitați pagina noastră web fiscservinform.md.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău