Compania Wizz Air a anunțat posibilitatea călătoriilor gratuite nelimitate timp de un an. Care sunt condițiile

  • 29 Iulie 2019 13:28
Compania Wizz Air a anunțat posibilitatea călătoriilor gratuite nelimitate timp de un an. Care sunt condițiile

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunțat lansarea unei competiții dedicate studenților. Sub denumirea de WIZZ Youth Challenge, aceasta îi vizează pe studenții din universități și colegii de la nivel internațional care vor să își demonstreze abilitățile de afaceri, gândirea critică și capacitatea de rezolvare a problemelor.

Concursul din acest an îi provoacă pe studenți să prezinte o idee creativă, inovatoare și unică, care să poată fi integrată în strategia de dezvoltare durabilă a Wizz Air, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanții companiei.

Echipele de studenți trebuie să se înregistreze până la 1 septembrie 2019, timp în care vor primi detalii suplimentare despre procesul de înscriere și concurs. Cei care vor fi selectați în finală, vor fi invitați să-și prezinte ideea în fața echipei de conducere a Wizz Air din Budapesta, în perioada 14-15 octombrie 2019. 

Câștigătorii vor primi călătorii gratuite, timp de un an,  iar  ideea lor va fi implementată în întreaga companie. Echipele clasate pe locurile doi și trei vor primi și ele bilete gratuite într-o destinație WIZZ preferată.

sursa: businessmagazin

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău