Compania TAROM a decis să anuleze cursa Constanța-Chișinău-Constanța

  • 13 Iunie 2018 17:18
Compania TAROM a decis să anuleze cursa Constanța-Chișinău-Constanța

Compania TAROM a decis să anuleze cursa Constanța-Chișinău-Constanța, care era programată să opereze de la 1 iulie 2018, informează Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

"Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informează că ruta Constanța - Chișinău - Constanța, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM. Continuăm colaborarea cu reprezentanții TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare - Constanța - Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În același timp, avem încredere că, începând cu sezonul de vară 2019, operatorul național va dezvolta noi rute către litoralul românesc", se arată în comunicat.

Operatorul aerian național anunțase pe 15 mai că își va dezvolta portofoliul de rute începând de la 1 iulie 2018 și va lansa o serie de noi curse: Timișoara - Paris, Timișoara - Stuttgart, Cluj - Paris, Sibiu - Stuttgart, Chișinău - Timișoara și Constanța - Chișinău.

Potrivit companiei, dezvoltarea flotei TAROM cu două aeronave tip Boeing 737-800 NG a atras după sine o creștere a numărului de rute pentru pasagerii companiei.

"Am țintit atingerea unor destinații cu potențial pentru pasagerii români din Banat și Ardeal, în Germania și Franța. În același timp, reiterăm faptul că în Anul Centenarului României 'TAROM unește' nu este numai un slogan, ci o strategie foarte clară de a aduce mai aproape românii de pretutindeni. Zborurile noi pe care le operăm din capitala Moldovei, Chișinău, sunt dovada vie a faptului că România 100 este mai mult decât un simbol pentru TAROM", a afirmat directorul general al TAROM, Wilhelm-Werner Wolff, citat într-un comunicat emis la acea dată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău