Compania aeriană națională a României, TAROM, contribuie la descoperirea și promovarea obiectivelor turistice, culturale și istorice ale Republicii Moldova

  • 20 Iunie 14:04
Compania aeriană națională a României, TAROM, contribuie la descoperirea și promovarea obiectivelor turistice, culturale și istorice ale Republicii Moldova

Compania aeriană națională a României, TAROM, își reafirmă angajamentul față de promovarea turismului în Republica Moldova și dezvoltă constant soluții de călătorie pentru turiștii români și internaționali care doresc să viziteze frumusețile culturale și obiectivele turistice din această țară. În cadrul parteneriatului strategic cu Oficiul Național al Turismului al Republicii Moldova, Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Molodva și Ministerul Culturii al Republicii Moldova, compania TAROM este transportatorul oficial al delegației române care participă în această săptămână la infoturul de promovare turistică “O Aventura istorică și culturală în Republica Moldova”.

Evenimentul aduce în prim plan bogățiile culturale și istorice ale țării, cu un itinerariu al obiectivelor și destinațiilor reprezentative, precum Orheiul Vechi, Vinăria Brănești, Mănăstirea Curchi, Castelul MIMI sau Cetatea Tighina, reflectând diversitatea și frumusețea patrimoniului moldovenesc.

„Suntem onorați să contribuim, prin aceste parteneriate cu instituțiile locale, la descoperirea și promovarea obiectivelor turistice, culturale și istorice ale Republicii Moldova. TAROM este un partener tradițional de transport pe această rută, pe care operăm zilnic trei zboruri directe. Suntem dedicați dezvoltării legăturilor bilaterale puternice între România și Republica Moldova, precum și promovării turismului local” a declarat Rareș Dobrin, Manager Tarom Republica Moldova.

TAROM este principalul transportator aerian pe ruta București – Chișinău, consolidând legătura dintre cele două țări prin facilitarea transportului pentru zeci de mii de turiști anual. Prin conexiunile directe și zborurile zilnice din șapte orașe importante din România – Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara și Baia Mare – TAROM asigură accesul rapid și convenabil al turiștilor români și internaționali către București și apoi către Chișinău, prin cele 21 de zboruri săptămânale. 

Prin intermediul biroului local din Chișinău, TAROM își consolidează prezența în Republica Moldova și sprijină activ turismul local. Compania este dedicată intensificării turismului între România și Republica Moldova, contribuind la întărirea legăturilor dintre cele două țări și la dezvoltarea unei rute stabile și solide către și dinspre Europa.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010.  

Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA). 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
16,63
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Sun
18
Mon
16
Tue
15
Wed
15
Thu
16
Arhivă Radio Chișinău