Comisia juridică numiri și imunități a Parlamentului și-a dat acordul în privința lipsirei de imunitate a deputatei Marina Tauber

  • 21 Iulie 15:02
Comisia juridică numiri și imunități a Parlamentului și-a dat acordul în privința lipsirei de imunitate a deputatei Marina Tauber

Comisia juridică numiri și imunități a Parlamentului și-a dat acordul în privința lipsirei de imunitate a deputatei Marina Tauber, după ce Procuratura Generală a cerut ridicarea imunității deputatei Partidului Șor „în vederea reținerii, arestării percheziționării și trimiterii în judecată” într-un nou dosar.

Președinta Comisiei, Olesea Stamate, a precizat pentru Jurnal.md, că urmează ca hotărârea să treacă și prin Biroul permanent, ulterior să fie supusă la vot în plenul Parlamentului.

În declarațiile făcute pentru presă, Marina Tauber a spus că este „sigură” că va fi reținută după votarea în Parlament a ridicării imunității sale și anunță proteste ale simpatizanților formațiunii sale.

Amintim că pe 26 mai a.c., Parlamentul i-a ridicat imunitatea Marinei Taber și lui Ilan Șor, liderul Partidului Șor, într-un alt dosar, în care cei doi erau suspectați de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
1,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:98 %
Vint:3,6 m/s
Sat
1
Sun
1
Mon
-0
Tue
0
Wed
3
Arhivă Radio Chișinău