Comisia juridică numiri și imunități a Parlamentului și-a dat acordul în privința lipsirei de imunitate a deputatei Marina Tauber

  • 21 Iulie 2022 15:02
Comisia juridică numiri și imunități a Parlamentului și-a dat acordul în privința lipsirei de imunitate a deputatei Marina Tauber

Comisia juridică numiri și imunități a Parlamentului și-a dat acordul în privința lipsirei de imunitate a deputatei Marina Tauber, după ce Procuratura Generală a cerut ridicarea imunității deputatei Partidului Șor „în vederea reținerii, arestării percheziționării și trimiterii în judecată” într-un nou dosar.

Președinta Comisiei, Olesea Stamate, a precizat pentru Jurnal.md, că urmează ca hotărârea să treacă și prin Biroul permanent, ulterior să fie supusă la vot în plenul Parlamentului.

În declarațiile făcute pentru presă, Marina Tauber a spus că este „sigură” că va fi reținută după votarea în Parlament a ridicării imunității sale și anunță proteste ale simpatizanților formațiunii sale.

Amintim că pe 26 mai a.c., Parlamentul i-a ridicat imunitatea Marinei Taber și lui Ilan Șor, liderul Partidului Șor, într-un alt dosar, în care cei doi erau suspectați de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău