Comisarul european pentru buget, Johannes Hahn, îndeamnă comunitatea de afaceri să investească în Republica Moldova

  • 27 Iulie 2023 17:13
Comisarul european pentru buget, Johannes Hahn, îndeamnă comunitatea de afaceri să investească în Republica Moldova

Comisarul european pentru buget, Johannes Hahn, îndeamnă comunitatea de afaceri să investească în Republica Moldova și laudă Guvernul de la Chișinău pentru evoluția din ultimii ani, transmite Radio România Actualități.

Comisarul european pentru buget, Johannes Hahn, îndeamnă comunitatea de afaceri să investească în Republica Moldova și laudă Guvernul de la Chișinău pentru evoluția din ultimii ani.

Discursul lui Johannes Hahn a deschis astăzi summitul găzduit de orașul austriac, Salzburg, unde participă oameni de afaceri, politicieni și experți de talie internațională. Johannes Hahn a spus că unul dintre cei mai importanți invitați ai evenimentului este Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, un stat aflat în cel mai fierbinte punct geopolitic al momentului.

„O știu pe Maia Sandu de foarte mulți ani și este o personalitate excepțională, iar ceea ce face pentru Republica Moldova este de-a dreptul incredibil. Orice sprijin pe care îl putem acorda ei și Republicii Moldova, inclusiv să investiți în această țară cu oameni curajoși, se va dovedi o investiție bună”, a spus Johannes Hahn.

Summitul internațional de la Salzburg are trei invitați de onoare: laureatul premiului Nobel, Anton Zeilinger, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și ministrul de Externe din Singapore, Sim Ann - precizează corespondentul Radio România Actualități, Bogdan Isopescu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău