Coloană de zeci de autoturisme la un punct de trecere a frontierei. Cât trebuie să aștepte călătorii pentru a trece granița

  • 06 August 2018 09:48
Coloană de zeci de autoturisme la un punct de trecere a frontierei. Cât trebuie să aștepte călătorii pentru a trece granița

În această dimineață se înregistrează trafic îngreunat la două puncte de trecere a frontierei. Este vorba despre punctul Palanca-Maiaki-Udobnoe, unde timpul de așteptare este de aproape o oră. Și la Tudora-Starokazacie se circulă cu dificultate.

Dimineață se atesta trafic intensiv în punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe, fiind formată o coloană de 100 de mijloace de transport pe sensul de ieșire din țară. Traficul s-a intensificat de la ora 03.00, după ce, timp de trei ore, punctul de trecere nu a activat din cauza unei probleme tehnice la baza de date a autorității vamale din Ucraina.

Potrivit aplicației Trafic Online a Poliției de Frontieră, la punct vamal Tudora-Starokazacie timpul de așteptare este de 30 de minute.

Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei de stat, pentru a nu le suprasolicita doar pe unele.

Punctul de trecere de tip debarcader Cosăuți-Iampoli și-a reluat activitatea în această dimineață, 6 august. Punctul nu a activat timp de cinci zile din cauza nivelului ridicat al apei în râul Nistru.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, duminică, 5 august, și-a reluat activitatea și punctul de trecere de tip debarcader Soroca - Țekinovka, activitatea căruia a fost întreruptă din aceleași motive.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău