Colecția de Jazz - realizată și prezentată de Daniela Nicolae

  • 06 Noiembrie 2014 14:50
Colecția de Jazz - realizată și prezentată de Daniela Nicolae

Clasamentul melodiilor difuzate de Radio Chișinău.

Colecția de Jazz- emisiune de autor în cadrul programelor Radio România, producție radiofonică situată, în 2013, în topul celor mai bune 20 de emisiuni muzicale ale European Broadcasting Union (EBU), cu ocazia competiției organizate de Uniunea Europeană de Radio și TV, PRIX EUROPA.
Emisiunea este concepută, realizată și prezentată de Daniela Nicolae,  pianistă de jazz, medic și jurnalist la Radio România.
Colecția de Jazz a debutat în anul 2000, la Radio România Muzical.

După 13 ani de difuzare neîntreruptă, în fiecare sâmbătă și duminică, la Radio România Muzical, COLECȚIA DE JAZZ  își continuă difuzarea pe posturile Radio România Regional: din 18 februarie 2014 la Radio Cluj în fiecare marți, de la ora 23.00, iar din 6 martie 2014 la Radio Târgu-Mureș, în fiecare joi, tot de la ora 23.00. Câteva ediții ale emisiunii au fost preluate și de către Radio Iași. Suntem bucuroși să împărtășim cu voi dragostea pentru jazz. Iar dacă informațiile prezentate vă stimulează și vă stârnesc curiozitatea de a afla mai mult despre jazz, nu ezitați să ne scrieți, să puneți întrebări. Noi suntem gata să vă răspundem.
Contact: [email protected]

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău