Cofetarii din Canada au preparat un tort din ketchup

  • 25 Septembrie 2016 19:09
Cofetarii din Canada au preparat un tort din ketchup

Ketchup-ul este unul dintre cele mai populare și mai preferate sosuri din lume, dar până în prezent acest sos nu a fost folosit niciodată în prepararea deserturilor.

O nouă invenție a patiserilor și cofetarilor din Canada oferă clienților un tort preparat din ketchup pentru a crește și mai mult popularitatea acestui sos.

Prăjitura, care a fost botezată «Marea tartă canadiană din ketchup», are două blaturi de o culoare roșu aprins, lipite cu o cremă ușoară de brânză, similară cu cea de la cheesecake, fiind folosită o rețetă clasică și ingredientele: apă, biscuiți, coajă de lamaie, cremă de branză și ketchup. Crema de brânză acoperă și partea de sus a prăjiturii.

Atât rețeta prăjiturii cu ketchup, cât și fotografiile cu această prăjitură au devenit virale pe internet și se bucură de mare succes pe rețelele de socializare și din ce în ce mai mulți patiseri și cofetari își propun să perepare prăjitura neobișnuită.

Potrivit declarațiilor celor care au gustat deja această prăjitură inedită, gustul acesteia amintește de tortul de morcovi, relatează Kedem.

Sursa: rador.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Tue
18
Wed
14
Thu
15
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău