CNN intentează proces împotriva președintelui Donald Trump

  • 13 Noiembrie 2018 18:00
CNN intentează proces împotriva președintelui Donald Trump

Postul american de televiziune CNN a intentat proces împotriva președintelui Donald Trump și mai multor consilieri de rang înalt ai acestuia, transmite CNN, citat de Rador.

Declarația emisă de CNN este formulată în modul următor: "CNN a intentat în această dimineață proces împotriva administrației Trump, la instanța Districtului Columbia și solicită restabilirea acreditării corespondentului CNN la Casa Albă, Jim Acosta.

Revocarea ilegală a acestei acreditări încalcă dreptul CNN și al lui Acosta la libertatea presei, conform Primului Amendament și dreptul lor la securitate juridică, potrivit celui de-Al Cincilea Amendament.

Am solicitat instanței un ordin imediat privind returnarea acreditării lui Jim Acosta și vom solicita o degrevare permanentă, în cadrul acestui proces."

Cu alte cuvinte, CNN solicită o audiere la DC District Court, în cursul acestei săptămâni, pentru a obține un ordin temporar de returnare a acreditării lui Jim Acosta și va cere o degrevare permanentă, astfel încât acest lucru să nu se mai întâmple în viitor.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău