CNAS raportează procurarea și distribuirea biletelor de tratament balneosanatorial

  • 07 Aprilie 2022 08:23
CNAS raportează procurarea și distribuirea biletelor de tratament balneosanatorial

Peste 1900 de bilete de tratament balneosanatorial în sanatoriile din țară au fost procurate și distribuite de Casa Națională de Asigurări Sociale în trimestrul I al anului curent. Valoarea biletelor respective se estimează la aproximativ 12 milioane de lei, transmite IPN.

Pentru instituțiile în care există organizații sindicale primare biletele de tratament balneosanatorial au fost transmise Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM). Totodată, în instituțiile în care nu există organizații sindicale primare biletele se obțin prin intermediul caselor teritoriale de asigurări sociale.

Peste 1000 bilete au fost transmise CNSM, iar alte circa 900 de bilete – caselor teritoriale de asigurări sociale.

Beneficiarii au avut posibilitate să se întremeze și să se odihnească în sanatoriile „Struguraș” din satul Cocieri, raionul Dubăsari, „Bucuria Sind” din orașul Vadul lui Vodă, „Nufărul Alb” din orașul Cahul, „Codru” din comuna Hârjăuca, raionul Călărași, dar și la Stațiunea balneară „Dnestr” din orașul Camenca.

Lista instituțiilor abilitate cu dreptul de a obține bilete de tratament în anul 2022 și formularul raportului privind utilizarea biletelor de tratament balneosanatorial (Forma – 1 BTS) pot fi accesate pe site-ul Casei Naționale de Asigurări Naționale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău