CNAS anunță despre finanțarea prestațiilor sociale adresate familiilor cu copii

  • 11 Aprilie 2022 15:16
CNAS anunță despre finanțarea prestațiilor sociale adresate familiilor cu copii

Casa Națională de Asigurări Sociale continuă finanțarea prestațiilor sociale pentru luna aprilie. Conform graficului stabilit, astăzi au fost finanțate prestațiile sociale adresate familiilor cu copii: indemnizațiile paternale, indemnizațiile unice la nașterea copilului, indemnizațiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizațiile pentru creșterea copiilor persoanelor asigurate și indemnizațiile lunare de suport pentru creșterea până la împlinirea vârstei de 3 ani a copiilor gemeni, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al instituției.

De astăzi își pot ridica banii și beneficiarii de indemnizații viagere, plăți capitalizate și compensații destinate participanților la lichidarea avariei de la Cernobîl. 

Deținătorii de card bancar își pot ridica banii de la instituțiile bancare, iar ceilalți beneficiari - din orice oficiu poștal, indiferent de domiciliu.

Centrul de Apel al CNAS oferă consultații privind stabilirea și plata prestațiilor sociale la numărul de telefon: 022 257 777.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău