CNAS a anunțat graficul finanțării prestațiilor sociale pentru luna februarie

  • 31 Ianuarie 13:13
CNAS a anunțat graficul finanțării prestațiilor sociale pentru luna februarie

Casa Națională de Asigurări Sociale a Republicii Moldova (CNAS) a anunțat graficul finanțării unor prestații sociale pe parcursul lunii februarie.

Astfel, indemnizațiile unice la nașterea copilului, indemnizațiile pentru creșterea copiilor, indemnizațiile pentru creșterea copiilor gemeni, indemnizațiile paternale vor fi finațate pe  2, 9, 16 și 22 februarie.

Indemnizațiile de maternitate și indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă, urmează a fi finanțate în zilele de 8, 14 și 20 februarie.

Totodată, CNAS menționează că la data de 2 februarie este planificată finanțarea pensiilor și alocațiilor sociale achitate prin intermediul instituțiilor bancare, iar la data de 8 februarie urmează a fi finanțate alocațiile nominale de stat și alocațiile lunare de stat.

Potrivit CNAS, după finanțarea plăților acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay), iar beneficiarii pot ridica banii după finalizarea acestor procese.

Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită aici

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău