CNA a pornit un dosar contravențional pentru depășirea atribuțiilor de serviciu pe numele președintei CSP, Angela Motuzoc (ZdG)

  • 17 Decembrie 2021 14:29
CNA a pornit un dosar contravențional pentru depășirea atribuțiilor de serviciu pe numele președintei CSP, Angela Motuzoc (ZdG)

Centrul Național Anticorupție (CNA) a pornit un dosar contravențional pentru depășirea atribuțiilor de serviciu pe numele președintei Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), Angela Motuzoc.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de ofițera de presă a CNA, Angela Starinschi.

Contravenția a fost constatată, potrivit CNA, în urma examinării unei plângeri depuse de fosta deputată din Fracțiunea Platforma Demnitate și Adevăr (DA) Inga Grigoriu.

„La 28 iulie curent am depus o sesizare la CSP în vederea examinării acțiunilor procurorului general Alexandr Stoianoglo, în procesul de renunțare la învinuire în privința condamnatului Veaceslav Platon, solicitând desemnarea unui procuror pentru examinarea acestor fapte prin prisma Codului de procedură penală. (…) La 26 august curent primesc un răspuns semnat de președinta CSP Angela Motuzoc”, menționa fosta deputată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:2,57 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău