CM 2022: Marocul, fără căpitanul Saiss în meciul cu Croația

  • 16 Decembrie 2022 12:33
CM 2022: Marocul, fără căpitanul Saiss în meciul cu Croația

Selecționata Marocului nu va putea conta pe căpitanul Romain Saiss, accidentat la o coapsă, în meciul cu Croația, pentru locul al treilea la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, programat sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan (17:00), transmite Agerpres.

„Și azi jucătorii sunt pregătiți să joace până la capăt, dar cu unii nu vom risca, mai ales cu căpitanul nostru, care va fi 'out' la meciul pentru locurile 3-4'', a declarat, vineri, selecționerul marocan Walid Regragui, într-o conferință de presă.

Printre jucătorii incerți, Regragui i-a menționat pe fundașii Nayef Aguerd, ''încă accidentat'', și Noussair Mazraoui, precum și pe atacantul Youssef En-Nesyri, care nu a atins mingea decât de trei ori în semifinala de miercuri cu Franța (0-2).

Croația și Marocul s-au întâlnit și în faza grupelor în Qatar, terminând nedecis, 0-0, iar Regragui se așteaptă și acum la un meci ''tactic'', însă mai deschis, ținând cont de miza diferită.

„Acest meci de clasament mă deranjează un pic. E complicat, după deziluzia înfrângerii din semifinală. E greu să te bucuri de acest meci de clasament, noi doream să jucăm finala de duminică, însă ne vom bate (pentru bronz)'', a concluzionat tehnicianul marocan.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:3,09 m/s
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău