CM 2022: Emmanuel Macron a plecat din nou în Qatar pentru a asista la finala cu Argentina

  • 17 Decembrie 2022 19:00
CM 2022: Emmanuel Macron a plecat din nou în Qatar pentru a asista la finala cu Argentina

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a plecat din nou, sâmbătă după-amiază, spre Qatar alături de soția sa Brigitte și de mai multe vedete ale fotbalului, între care atacantul Christopher Nkunku, pentru a asista la finala Cupei Mondiale de fotbal cu Argentina, a anunțat Palatul Elysee, transmite Agerpres.

În afara lui Christopher Nkunku, care nu a ratat Cupa Mondială din cauza unei accidentări, șeful statului va fi însoțit de foștii internaționalii Alain Giresse, Bruno Cheyrou și Laure Boulleau, precum și de arbitra internațională Stephanie Frappart.

Campionii de box Brahim Asloum și de judo Teddy Riner fac parte, de asemenea, din delegație, precum și ministrul Sporturilor Amelie Oudea-Castera.

Doi tineri, un băiat și o fată de 18 și 19 ani, amatori de fotbal și beneficiari ai unui Ajutor social, au fost, de asemenea, invitați de șeful statului pentru a asista la finală.

Paul Pogba și N'Golo Kante, campioni mondiali în 2018, dar indisponibili pentru Mondialul din 2018, precum și fostul campion european Luis Fernandez, aflați deja la Doha, li se vor alătura duminică în tribuna oficială.

Emmanuel Macron merge pentru a doua oară în trei zile la Doha, după ce a asista la semifinala de miercuri cu Maroc, în ciuda numeroaselor controverse privind Cupa Mondială și a implicării presupuse a emiratului într-un scandal de corupție la Parlamentul european.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău