CM 2014: Franța și Elveția se califică

  • 26 Iunie 2014 09:07
CM 2014: Franța și Elveția se califică

Echipa Franței a câștigat Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din după ce a remizat cu Ecuadorul, 0-0, miercuri, pe stadionul ''Maracana'' din Rio de Janeiro.

Franța va juca în optimile de finală cu Nigeria, echipă clasată pe locul secund în Grupa F.

Ecuadorul a ratat calificarea în optimile de finală, dar a făcut un meci foarte bun contra Franței chiar dacă au jucat aproape o repriză în zece oameni.

Echipa Elveției a învins formația Hondurasului cu scorul de 3-0, pe ''Arena Amazonia'' din Manaus, în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din, și s-a calificat în optimile de finală ale competiției. Toate golurile naționalei din ''Țara Cantoanelor'' au fost marcate de Xherdan Shaqiri. În optimi, Elveția, clasată pe locul secund în grupă, va înfrunta formația Argentinei, una dintre favoritele la câștigarea competiției.

 Echipa Bosniei a obținut o victorie de palmares, 3-1 cu Iran, pe ''Arena Fonte Nova'' din Salvador, în Grupa F a Cupei Mondiale, iar echipa Argentinei a învins formația Nigeriei cu scorul de 3-2 și a câștigat cu maximum de puncte Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
30,52
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău