Clubul românesc de fotbal Oțelul Galați a anulat un amical cu echipa rusă Enisei Krasnoiarsk, pentru a nu risca sancțiuni

  • 01 Februarie 2023 18:20
Clubul românesc de fotbal Oțelul Galați a anulat un amical cu echipa rusă Enisei Krasnoiarsk, pentru a nu risca sancțiuni

Clubul românesc de fotbal Oțelul Galați a anunțat că a anulat un meci amical cu echipa rusă Enisei Krasnoiarsk, din cauza restricțiilor impuse echipelor din Rusia în competițiile internaționale, la recomandarea forurilor competente, relatează News.ro.

Meciul era programat în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, scrie G4Media.

„Clubul nostru nu a fost în niciun fel amenințat de Federația Română de Fotbal, dimpotrivă, oficialii FRF au răspuns prompt solicitărilor noastre de a cere un punct de vedere referitor la oportunitatea de a disputa un joc amical în compania unei formații din Rusia și, la recomandarea acestora, clubul a decis anularea acestui meci pentru a nu risca nicio sancțiune ulterioară din partea UEFA sau FIFA, sancțiuni, fie de natură sportivă sau financiară, ce ar fi periclitat obiectivul propus pentru acest sezon”, a precizat Oțelul.

Gruparea a precizat că nu exista vreun contract semnat cu Enisei, astfel că solicitările pentru eventuale despăgubiri nu au nicio bază legală.

„Considerăm că SC Oțelul Galați a acționat în interesul exclusiv al clubului nostru, pentru a nu pune în pericol sub nicio formă obiectivul din această stagiune de campionat. Programul echipei nu va avea de suferit, iar staff-ul tehnic va depune în continuare toate eforturile, astfel încât procesul de pregătire să își urmeze parcursul normal”, a adăugat clubul gălățean.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău