Clubul Bamboo din București a ars în totalitate | 38 de persoane au fost duse la spital

  • 21 Ianuarie 2017 10:31
Clubul Bamboo din București a ars în totalitate | 38 de persoane au fost duse la spital

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă noaptea, în clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate. 38 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. Una dintre victime, intubată. 27 autospeciale SMURD, la fața locului.

Administratorul clubului Bamboo a ajuns, sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.00, la Secția 7 de Poliție pentru a fi audiat însă bărbatului i s-a făcut rău și a fost transportat la spital. După incendiul din club a fost deschis un dosar penal, cercetările fiind făcute de Parchetul din București.

38 de persoane rănite în incendiul din Bamboo au ajuns la spitalele din București, șapte dintre acestea fiind internate. 21 de victime au fost transportate de SMURD și ambulanțe la unitățile medicale, altele prezentându-se singure.

Ultimele informații transmise de ISU arătau că șapte persoane au rămas internate în spitale.

"Persoana intubată și ventilată, starea ei evoluează bine, a fost scoasă de pe aparate, este în stare bună, este conștientă", a declarat Raed Arafat, citat de Mediafax.

La nivelul MAI s-a activat o linie telefonică, 021.206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital. De asemenea, oricine deține informații despre alte posibile victime este rugat să sune la numărul anunțat.

 Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă dimineața, fiind prezent la intervenția autorităților la clubul Bamboo, care a ars în totalitate, că urmează ca un echipaj ISU să verifice dacă au fost persoane care nu au putut ieși din club și au fost surprinse de flăcări.

"Nu avem persoane pe care să le evacuăm. Se continuă intervenția, lupta cu incendiu și o să se verifice zona care a fost afectată să vedem dacă au fost persoane suprinse care nu au putut să iasă. După ce intră pompierii înăuntru și caută, vom vedea dacă sunt persoane suprinse. (...) Clădirea este prăbușită, incendiul este controlat. Echipele medicale de intervenție, în mare parte, le-am trimis la bază și colegii de la pompieri vor începe să reducă numărul echipajelor. La momentul actual lucrăm la lichidarea ultimelor focare. Clădirea e prăbușită în totalitate, au rămas elemente de contrucție care nu reprezintă siguranță pentru pompieri. Până nu vom verifica toată zona nu avem de unde să știm că nu sunt victime", a declarat Raed Arafat. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:5,66 m/s
Wed
13
Thu
14
Fri
11
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău