Circulație rutieră sistată pe încă o stradă din Chișinău, de luni până la sfârșitul lui octombrie

  • 16 Septembrie 2018 17:33
Circulație rutieră sistată pe încă o stradă din Chișinău, de luni până la sfârșitul lui octombrie

Circulația transportului pe strada Tighina din Capitală, pe tronsonul cuprins între străzile București și Alexei Șciusev, va fi sistată începând de luni, 17 septembrie, și până pe 21 octombrie.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău în această perioadă pe strada Tighina vor avea loc lucrări de pozare a rețelelor de apeduct și canalizare, motiv pentru care transportul public va avea temporar un alt itinerar:

Ruta de autobuz nr. 9: tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. Alexandru Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 125 și 191: tur – de pe str. București pe str. Ismail, str. Alexandru Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de microbuz nr. 178 și nr. 192: tur – de pe str. Tighina pe str. București, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 190: tur – de pe str. Tighina pe str. București, str. Ismail, str. Alexandru Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău