Circulația transportului public în Chișinău în ziua de 9 mai 2018 

  • 08 Mai 2018 17:25
Circulația transportului public în Chișinău în ziua de 9 mai 2018 

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de 9 mai 2018 va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – Al. Pușkin, în legătură cu organizarea unei întruniri social-culturale.

În context, circulația transportului va fi redirecționată pe străzile adiacente, iar autobuzele și troleibuzele de pe rutele municipale vor circula pe str. București.

În același timp, în legătură cu desfășurarea manifestărilor consacrate comemorării victimelor celui de-al II-lea Război Mondial, pe parcursul zilei de 9 mai pe anumite străzi va fi sistată temporar circulația transportului. În mod special, căile de acces către Complexul Memorial „Eternitate”.    

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chișinău mizează pe sprijinul instituțiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetățenii să nu fie afectați de executarea lucrărilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău