Circulația rutieră prin Vama Stânca-Costești a fost întreruptă în urma vizitei lui Pavel Filip

  • 26 Ianuarie 2017 13:44
Circulația rutieră prin Vama Stânca-Costești a fost întreruptă în urma vizitei lui Pavel Filip

Circulația rutieră prin Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - Costești a fost întreruptă temporar, joi la amiază, ca urmare a unei vizite pe care premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, o efectuează în Vama Costești.

Decizia închiderii frontierei dintre România și Republica Moldova, prin PTF Stânca — Costești, a fost luată la solicitarea autorităților din republica Moldova, transmite Agerpres..

"În acest moment se desfășoară activități specifice în punctul de trecere Costești din Republica Moldova", a declarat purtătorul de cuvânt al Sectorului Poliției de Frontieră, Minodora Răcnea.

La intrarea în cele două vămi, atât pe partea română, cât și pe cea moldoveană, s-au format cozi din zeci de autoturisme și camioane.

UPDATE: Serviciul Vamal al R.Moldova a precizat că, în legătură cu tirajarea de către unele instituții mass-media a unor informații eronate despre presupusele blocaje din postul vamal Costești ca urmare a vizitei întreprinse de către Premierul Pavel Filip, Serviciul Vamal nu a dispus instituirea vreunei restricții de circulație prin postul respectiv.

În acest context, menționăm că pe tot parcursul zilei circulația transfrontalieră s-a desfășurat în regim normal, nefiind atestate valori mari de trafic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău