Circulația rutieră este sistată astăzi pe mai multe străzi din centrul Chișinăului

  • 25 Septembrie 2022 08:08
Circulația rutieră este sistată astăzi pe mai multe străzi din centrul Chișinăului

Astăzi, în Piața Marii Adunări Naționale și pe mai multe străzi din municipiul Chișinău se va desfășura Maratonul Internațional Chișinău, motiv pentru care circulația rutieră va fi sistată.

Startul maratonuluii se va da din PMAN și va urma pe traseele: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Ciuflea – bd. Dacia (până la str. Trandafirilor, doar sensul de circulație din partea IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1) retur – str. Ciuflea – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Toma Ciorba – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – PMAN (finiș).

Astfel, circulația transportului pe traseele menționate va fi sistată și redirecționată pe străzile adiacente, iar conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Pentru evitarea ambuteiajelor create în legătură cu desfășurarea maratonului, Poliția recomandă șoferilor  să respecte regulile de circulație și să manifeste disciplină în trafic.

Totodată, oamenii legii solicită șoferilor să nu parcheze automobilele pe străzile menționate, pentru a nu crea impedimente la buna desfășurarea a evenimentului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău