Circulația în zona centrală a Chișinăului va fi sistată, în contextul desfășurării campionatului municipal la ciclism

  • 19 Septembrie 17:00
Circulația în zona centrală a Chișinăului va fi sistată, în contextul desfășurării campionatului municipal la ciclism

Campionatul municipal la ciclism se va desfășura sâmbătă, 21 septembrie, la Chișinău, iar din această cauză va fi sistată circulația rutieră pe strada Albișoara, pe porțiunea de drum situată între străzile Mihai Viteazul (de la pod) și Petru Rareș.

Primăria municipiului Chișinău a anunțat că interdicția pentru traficul auto va fi aplicată dis-de-dimineață, de la ora 6:00, și până seara, la orele 20:00, până se va încheia Campionatul municipal la ciclism, pe cursa Criterium.

Autoritățile au făcut schimbări în itinerarul transportului public. Astfel, troleibuzele de pe ruta nr. 38 vor circula tur - retur pe str. Ion Creangă - bd. Ștefan cel Mare - Negruzzi - Gagarin și în continuare pe traseul obișnuit. Iar microbuzele de pe rutele nr. 171 și 174 își vor schimba traseul de pe str. Mitropolit Dosoftei spre străzile Maria Cebotari și Columna.

Șoferii din Chișinău sunt îndemnați de Primăria capitalei să respecte indicațiile și cerințele agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la regulamentul rutier.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
24,4
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:8,75 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău